Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ: “Από τα υγιή και τα οργανωμένα σωματεία o Aτρόμητος”


του Αποστόλη Νικολόπουλου

Το νέο απόκτημα του Aτρόμητου Λάππα, ο Γιώργος Πολίτης, μίλησε για τους «κυενέρυθρους» στο Sportnews90. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Επιστροφή στις ρίζες για λογαριασμό του Aτρόμητου Λάππα, τι είναι αυτό που σε έπεισε κατά κύριο λόγο, για να 'ρθεις στους «κυανέρυθρους»;


- Αυτό που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο είναι ότι γνωρίζω πως η ομάδα του Ατρόμητου είναι από τα υγιή και από τα πιο οργανωμένα σωματεία.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι που θέτεις για φέτος και ποιο είναι το κλίμα στα αποδυτήρια του Ατρόμητου Λάππα αυτές τις πρώτες σου μέρες στον σύλλογο;


- Σε συνδυασμό με την δύσκολη περίοδο που περνάει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και με το ότι άλλες προτάσεις δεν με κάλυπταν σε όλα τα επίπεδα αποφάσισα να γυρίσω για την ομάδα του Λάππα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όλα δουλεύουν ρολόι και υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών, του τεχνικού τιμ αλλά και της διοίκησης. Οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, αν η ομάδα πάει καλά και εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει τότε θα είναι όλα καλά, θα έχεις βάλει και εσύ το λιθαράκι σε αυτό.

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα του 6ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής, θα είναι ανταγωνιστικό;


- Πιστεύω το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Καταρχάς υπάρχουν ομάδες όπως ο Παναιγιάλειος και τον Πανόπουλο που διαθέτουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Όλες οι ομάδες του Ομίλου πρέπει να παλεύουν τα παιχνίδια αν θέλουν να σωθούν. Όσον αφορά τις ομάδες της Αχαΐας αν και αποδυναμώθηκαν κάποια σωματεία πιστεύω πως μπορούν να τα καταφέρουν και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Και μια πιο γενική ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα της κάθαρσης ή τελικά δεν θα αλλάξει τίποτα;

- Πιστεύω πως αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ. Αυτό που παρακολουθήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό εικονικό και γενικά από την στιγμή που μπήκε το στοίχημα στο ποδόσφαιρο άλλαξαν σχεδόν τα πάντα. Είναι αυτό που λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα. Ελπίζω να απομακρυνθούν κάποια άτομα που ήταν υποκινητές και να καθαρίσει ο χώρος. Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλές άθλημα και είναι κρίμα να μην μπορεί να το χαρεί ο φίλαθλος κόσμος, όπως πραγματικά πρέπει.

Για την εμπειρία της Β΄ Εθνικής και τον Ιωνικό;

- Ήταν τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ιωνικού έστω και σε αυτή την δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμος της γιατί είναι τέτοια η δυναμική του κόσμου της Νίκαιας και της φανέλας που δεν γίνεται ο Ιωνικός να μείνει για πολύ καιρό σε αυτές τις κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου