Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στο CAS η Παναχαϊκή...


Η Παναχαϊκή απόφασε να προβάλει στο CAS την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για αφαίρεση 5 βαθμών.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή 30/10/2011 και ώρα 15.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 ευρώ στις θύρες 1,3, σκεπαστή, ενώ στην θύρα των επισήμων (θύρα 2) η τιμή θα είναι 20 ευρώ.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται στους φιλάθλους το Σάββατο το πρωί (10.00 -14.00), το Σάββατο το απόγευμα (18.00-20.00), την Κυριακή το πρωί (9.00-12.00), από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Παναχαϊκής, και από τις 13.30 και μετά από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λόγω της αναμενόμενης κοσμοσυρροής στον συγκεκριμένο αγώνα, θα τυπώσει 8.000 εισιτήρια.

Ο αγώνας δεν θα είναι τελικά νυχτερινός, διότι η Football League δεν έχει υπογράψει ακόμα την σύμβαση για απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων με την ΕΤ3 και την Conn-x TV
Σήμερα στις 18.00 μ.μ. θα γίνει η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια με το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για την υπογραφή της συμφωνίας που αφορά το γήπεδο της Αγυιάς και τους λοιπούς χώρους.

Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναχαϊκή η διάθεση είναι απολύτως συναινετική και είναι βέβαιο ότι εφόσον υπάρξει η ίδια διάθεση και από πλευράς ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, θα υπάρξουν λύσεις για όλα τα θέματα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ότι θα προσβληθεί στο CAS η εκδοθείσα απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία παρότι αθώωσε την ΠΑΕ Παναχαϊκή, τον κ. Αλέξη Κούγια, την ΠΑΕ Χερσόνησο, τον κ. Κουβαρά και τους ποδοσφαιριστές της Χερσονήσου, δεχόμενη ότι ο Πέτρος Σταθάκης και οι συνεργάτες του κατασκεύασαν μια ψεύτική και συκοφαντική ιστορία, αφαίρεσε 5 βαθμούς από την ΠΑΕ Παναχαϊκή .

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εφόσον εξοφλήσουν και το υπόλοιπο του τιμήματος του εισιτηρίου, θα εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο, διότι τα εισιτήρια θα ισχύσουν.
Αλλιώς θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο και να παραλάβουν κανονικά εισιτήρια, ανάλογα με την θύρα της επιλογής τους, γεγονός το οποίο θα επαναλαμβάνεται σε κάθε εντός έδρας αγώνα μέχρι να συμπληρωθούν τα χρήματα τα οποία έχουν καταβάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου