Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μ. Παρασκευόπουλος: "Δεν με εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα των Πετεινών"


Στο Patragoal μίλησε ο έμπειρος τεχνικός που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας έως τώρα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣΑ:

"Δεν με εντυπωσιάζουν τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όσο και η σημερινή εκτός έδρας σημαντική νίκη, μιας και η ομάδα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με συγκεκριμένο πλανο, ρόστερ, και στόχους.

Έφυγε πολύ μεγάλος αριθμός παικτών, έμειναν αυτοί οι παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, όχι μόνο αυτής αλλά και της ανώτερης κατηγορίας και αποκτήθηκαν συγκεκριμένοι παίκτες (και μόνο) με κριτήριο την ποδοσφαιρική αξία και την προσωπικότητά τους.

Όλα αυτά δείχνουν να επαληθεύονται αρχικά, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα μιας και το πρωτάθλημα είναι στην αρχή του ακόμα. Βέβαια, μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στον Δημήτρη Σουγλέρη που κλήθηκε να ηγηθεί της tεχνικής ηγεσίας, καθώς και στους ανθρώπους του Δ.Σ. που είναι κοντά στην ομάδα".

Τι έχετε να πείτε για το "φαινόμενο" Πολυζωγόπουλος που έχει πετύχει ήδη 6 γκολ;

-Δικαιώνει απόλυτα την επιλογή να είναι ο παίκτης που θα στηριχθεί η ομάδα επιθετικά. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητές του και ότι μπορεί να επιτύχει πολλά περισσότερα. Βελτιώθηκε και βοηθήθηκε πολύ το καλοκαίρι μέσα από το πρόγραμμα Μεταβατικής περιόδου Soccer Camp, που παρακολούθησε μαζί μου και βέβαια είναι στο χέρι του να πάει ψηλότερα με σκληρή δουλειά και προσήλωση.

Επίσης, θέλω να τονίσω ότι στην ομάδα των Πετεινών υπάρχουν αρκετά "φαινόμενα" πλην του Πολυζωγόπουλου, όπως αυτό του Κατριβέση, του Ξυπολιά, του Κατριμπούζα, του Καταπόδη, του Φούφουλα, του Φραγκούλη (είναι φαντάρος και επιστρέφει σύντομα), του στέλλα. Μην ξεχάσω βέβαια και κανέναν που μπορούν από την πλευρά του ο καθένας να συμβάλλει στην καλή πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου