Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΙΔΙΚΑ: Στα «μαχαίρια» οι Ακαδημίες!


Σε έναν «πόλεμο» μεταξύ Ακαδημιών έχει εξελιχθεί η κλήρωση των Παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαϊας και η επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση, εκτοξεύοντας τα πυρά της κατά συγκεκριμένων στόχων.

«Η ώρα της αλήθειας

Μετά από αρκετό καιρό έστω και καθυστερημένα ήρθε η ώρα να ειπωθούν οι αλήθειες που είναι προσεκτικά κρυμμένες για να μην εκθέτουν πρόσωπα και πράγματα.

Το θέμα είναι παιδικά πρωταθλήματα.

Η ένωση όλα αυτά τα χρόνια κωφεύει στις προσπάθειες μας να αναλάβει τις ευθύνες της και να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Αυτή την καινούρια χρόνια και με την αλλαγή της προεδρίας στην ένωση και εν μέσω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων ο πρόεδρος της ένωσης κύριος Σταυροπουλος έδειξε διάθεση να ακούσει τις προτάσεις για αναβαθμισμένα παιδικά πρωταθλήματα, έγιναν συναντήσεις, εκ νέου συναντήσεις, και κατέληξαν οι παρευρισκόμενοι σε ένα μοντέλο παιχνιδιών με συμμετοχή σε τουλάχιστον 15 παιχνίδια μέσα στην χρόνια.

Ένα μεγάλο θέμα ήταν το οικονομικό αλλά και σε αυτό βρέθηκαν οι λύσεις με την βοήθεια των διαιτητών αλλά και των ιατρών που θα κάλυπταν τους αγώνες.

Και ξαφνικά οι λύσεις όλες πάνε περίπατο η κλήρωση αναβάλλεται γιατί;

1) Oι κύριοι Παρασκευόπουλος και Παπαγιαννόπουλος έχουν δημιουργήσει παράπλευρο πρωτάθλημα. Ο κύριος Παπαγιαννόπουλος θα αμείβεται από τα υπόλοιπα αθλητικά κέντρα με 3000 € το χρόνο για να παρέχει γραμματειακή υποστήριξη και δεν θέλει να χάσει τα χρήματα που θα κάνει διακοπές το καλοκαίρι. Ο κύριος Παρασκευόπουλος θέλει να έχει ελεύθερη την Κυριακή του και να βγάζει χρήματα από την συσσώρευση των αγώνων στο γήπεδο του, επειδή τυγχάνει να έχει δυο γήπεδα σε σχέση με τον συνεργάτη του τον κύριο Νακο που έχει ένα γήπεδο. Επιμένουν στην διαφοροποίηση των ερασιτεχνικών σωματείων από τις επιχειρήσεις.

Διαδηλώνουν όταν κάποιος μειώνει την συνδρομή των παιδιών και υποχρεώνουν τον κύριο Ροζη από 25 € ανά μήνα να κάνει την συνδρομή 30 €. Διαδηλώνουν όταν ένα ερασιτεχνικό σωματείο θέλει να φτιάξει αθλητικές εγκαταστάσεις γιατί φοβούνται τον ανταγωνισμό και την πορεία της επένδυση τους.

Και τέλος άνθρωποι αξιόλογοι με πορεία στο ποδόσφαιρο όπως ο κ. Τούλας ο κ. Νάκος ο κ. Ψαρράς σύρονται μαζί τους επειδή κουράστηκαν με την ανυπαρξία της ένωσης.

2) Και καλά όλοι αυτοί ο καθένας ξεχωριστά η και όλοι μαζί με ποια δύναμη με ποιο τρόπο έχουν την δυνατότητα να ακυρώνουν την κλήρωση των παιδικών πρωταθλημάτων και η ένωση να ακολουθεί τις επιταγές τους.

Εν τη απουσία του προέδρου το γενικό κουμάντο έχει αναλάβει ο κύριος Πλωτας !!!!!

Για σκεφτείτε κύριε Πλωτα ποιον εκπροσωπείτε εκεί που βρίσκεστε τα ερασιτεχνικά σωματεία η τους επιχειρηματίες .

Γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει οποιαδήποτε τύπου συναλλαγή μαζί σας.

3) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΑΣ .ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ (πιστεύω ότι ο κύριος Βασιλάκης που αποτελεί έναν από τα πιο ηθικά στοιχεία της ένωσης έχει ακριβώς αντίληψη του τι λέω.)

4) Ερασιτεχνικά σωματεία ξυπνήστε!!!!!!! Στην κλήρωση όποτε και να γίνει αυτή να ζητήσετε να σας παρουσιάσουν τις προτάσεις διεξαγωγής και να αποφασίσετε μόνοι σας με δημοκρατικές διαδικασίες πως θέλετε να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.

Μην αφήνετε να παίζονται παιχνίδια στην πλάτη σας για να πλουτίζουν οι λίγοι και οι πολλοί να εκλιπαρούν για καλύτερες συνθήκες παιχνιδιού.

Σταθείτε δίπλα σε αυτούς που παρουσιάζουν έργο και προσπαθήστε να τους μιμηθείτε μήπως δούμε καμία άσπρη μέρα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η άτυπη επιτροπή πρωταθλήματος

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου