Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Φεύγει για Ιταλία ο Δώνης Τζούνιορ...


Ο Χρήστος Δώνης από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού φεύγει τη Δευτέρα (24/10) για να δοκιμαστεί από την Σαμπντόρια, φιλοδοξώντας να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όπως ο πατέρας του, Γιώργος! «Οφείλω πολλά στη δουλειά που γίνεται στην Παιανία», δηλώνει στο Onsports ο νεαρός άσος.

Ο Χρήστος Δώνης, λίγες μέρες μετά τα 17α γενέθλιά του, ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία και τη Δευτέρα (24/10) θα είναι στη Γένοβα για να δοκιμαστεί από την Σαμπντόρια και αν αφήσει καλές εντυπώσεις πιθανότατα να γίνει κίνηση απόκτησής του, με πρόταση στον Παναθηναϊκό, στον οποίο και ανήκει.

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω από μια πρόσκληση για να δοκιμαστώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Δώνη στο Onsports για το ταξίδι του στην Ιταλία και τη συμμετοχή στις προπονήσεις της Σαμπντόρια.

«Σίγουρα για μένα είναι μεγάλη υπόθεση που βρίσκομαι στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Από την ημέρα που ήρθα στην Παιανία, έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού», προσθέτει ο 17χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού», που δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην βοήθεια που του δίνει η παρουσία του πατέρα του.

«Αναμφίβολα με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς ο πατέρας μου. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μου έχει δώσει μεγάλη ώθηση στον ψυχολογικό τομέα, με τα λόγια και τις συμβουλές του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Δώνης, που κλείνοντας την επικοινωνία με το Onsports, τόνισε: «Το να παίξω στο εξωτερικό νομίζω είναι ό,τι ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής. Φυσικά κι εγώ θέλω πολύ να πετύχω κάτι τέτοιο και θα είναι εκπληκτικά να καταφέρω κάποια στιγμή να αγωνιστώ εκτός Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει δώσει την έγκρισή του για να πάει ο νεαρός άσος στην Ιταλία και να δοκιμαστεί από την Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβα τον είχε εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρό της και τώρα απέστειλε την σχετική πρόσκληση, τόσο στο Χρήστο Δώνη, όσο και στον Παναθηναϊκό, η οποία και έγινε αποδεκτή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου