Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ: “Για να σωθούμε πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό”


του Αποστόλη Νικολόπουλου

Ο Γιάννης Καλλιακμάνης, τερματοφύλακας της Αχαϊκής μίλησε στο sportnews90 για την ομάδα του, τους στόχους της και για τις ομάδες της Αχαΐας που μας εκπροσωπούν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα:

Από τον τρόπο πoυ κυλάει η προετοιμασία είσαι ευχαριστημένος;


- Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία περισσότερο από ενάμιση μήνα. Δεν έχουν βγει πολύ τραυματισμοί και είναι πολύ σημαντικό. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος, δεν έχουμε προβλήματα μέχρι τώρα…

Ο στόχος σας ποιος θα είναι;

- Έτσι όπως έχει γίνει αυτή η Κατηγορία, υποβιβάζονται αρκετές ομάδες. Όσο πιο γρήγορα γίνεται να παραμείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Για να σωθούμε πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό.

H κρίση θα παίξει ρόλο;

- Σαφώς η κρίση θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ίσως δούμε κάποιες ομάδες στην μέση του πρωταθλήματος να αποχωρούν από το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ερωτηματικά στις μεγαλύτερες κατηγορίες πόσο μάλλον στην Δ΄ Εθνική, που οι ιθύνοντες των ομάδων «ματώνουν» οικονομικά για να τα βγάλουν πέρα.

Το σχόλιο σου για τις άλλες ομάδες της Αχαΐας που θα συμμετάσχουν στην Δ΄ Εθνική;

- Πιστεύω πως όλες οι ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές αν και κάποιες ομάδες είναι αποδυναμωμένες σε σχέση με πέρυσι. Προσωπικά εύχομαι να πετύχουν όλες οι ομάδες της Αχαΐας το στόχο τους και γιατί όχι να μην είναι πρωταθλήτρια ομάδα από το Νομό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου