Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δ. ΤΖΙΦΑΣ: “Σοβαροί, για να μην κάνουμε «γκέλες»”


του Αποστόλη Νικολόπουλου

Ο Δημήτρης Τζίφας, ο 21χρονος, ταλαντούχος, ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σαγείκων, μίλησε στο sportnews90 για τους «κυανόλευκους» αλλά και για τα σχέδια του στη συνέχεια.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του Εθνικού;

- Έχουμε πολύ καλό κλίμα μεταξύ μας, είμαστε φίλοι όλοι οι ποδοσφαιριστές, μια γροθιά. Η διοίκηση είναι κοντά μας και δεν φοβόμαστε κανένα. Όλα εξαρτώνται από εμάς στο πρωτάθλημα. Επίσης ο κόσμος είναι κοντά μας. Πως μπορείς μετά να μην πετύχεις τον στόχο σου;

Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τον Αχαιό Σαραβαλίου;

- Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί ο Αχαιός είναι μια καλή ομάδα. Έχει παίκτες ποιοτικούς αλλά αν είμαστε εμείς καλοί θα τους κερδίσουμε. Πάμε για τους τρεις βαθμούς που θα μας εδραιώσουν στις πρώτες θέσεις.

Για τον Ν. Σαλαμαλίκη;

- Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον προπονητή μου. Μιλάει στο γήπεδο από μόνος του. Ο προπονητής μας είναι πρωτεργάτης.

Ποιες άλλες ομάδες έχεις ξεχωρίσει;

- Δεν θέλω να πω ονομαστικά. Είναι ένα γκρουπ ομάδων πάντως που είναι καλές και επικίνδυνες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, για να μην κάνουμε «γκέλες».

Ποιο είναι ο δικός σου στόχος;

- Πρώτος μου στόχος είναι να πάρω το πρωτάθλημα με τον Εθνικό. Στην συνέχεια με σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις όλα θα έρθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου