Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις για αλλαγή έδρας


Το μεγάλο πρόβλημα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος εξακολουθεί να είναι οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή. Μέχρι τώρα δεν έχει επέλθει συμφωνία για υπογραφή νέας σύμβασης, αλλά αντίθετα οι σχέσεις των δυο πλευρών είναι στα άκρα.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή έχει αποστείλει τρία έγγραφα στην Football league το τελευταίο διάστημα γνωστοποιώντας ότι δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση για την χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ, ενώ ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του δεν κάνει βήμα πίσω και δεν προτίθεται να δώσει προκαταβολικά χρήματα στην Ερασιτεχνική, ζητώντας να εφαρμοστούν τα νόμιμα.

Πιοσυγκεκριμένα τόνισε:«Εγώ έχω ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της ερασιτεχνικής ότι λεφτά προκαταβολικά δεν πρόκειται να τους δώσουμε. Ούτε εκβιασμούς συζητάμε. Αν επιμείνουν σε αυτά που ζητάνε και πετύχουν να μην παίζουμε στην Αγυιά, τότε πρέπει να βρούμε άλλο γήπεδο!

Ή θα δεχθούν τους όρους που προτείνουμε ή θα πάμε αλλού να παίξουμε! Εμείς στην έδρα μας θέλουμε να παίξουμε, δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο μας, αλλά αν πετύχουν να μην παίξουμε στην έδρα μας θα πάμε σε άλλο γήπεδο γειτονικής περιοχής!»

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου