Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Συνέχεια των φιλικών αγώνων


Αρκετά και ενδιαφέροντα παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες της Δ’ Εθνικής της περιοχής μας το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της προετοιμασίας τoυς. Συγκεκριμένα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10

Στο Μεσολόγγι η τοπική ΑΕ Μεσολογγίου μετά τον Ατρόμητο Λάππα θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Βραχνείκων. Στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο «Φ. Αραβαντινός» οι δύο πατρινές ομάδες της Θύελλας και του Τριταιϊκού, θα συναντηθούν σε φιλική κόντρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στο γήπεδο Ακράτας (πιθανότατα), όπου ο Παναγιάλειος θα υποδεχθεί την ισχυρή Κόρινθο. Ενώ στην Κάτω Αχαία στις 7 μ.μ. υπό το φως των προβολέων η Αχαϊκή θα παίξει με τον ενισχυμένο Αστέρα Αμαλιάδος.

Τέλος στο γήπεδο του ο Ατρόμη- τος Λάππα στις 12:30 μ.μ. θα υποδεχθεί την ομάδα της Κεφαλονιάς ΑΟ Εικοσιμία. Ο αγώνας θα γίνει νωρίς για συγκοινωνιακούς λόγους. Όλα αυτά σε αναμονή της αποφάσεως για τον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση του πρωταθλήματος του 6ου ομίλου.

Η έναρξη έχει προγραμματισθεί για τις 30/10 είναι αρχές της εβδομάδος θα ανακοινωθεί ο αριθμός των ομάδων που θα παίξουν στην κατηγορία αυτή.

Πηγή: Eφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου