Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Λ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: “Δεν έχουμε πρόβλημα και για πρωτάθλημα”


του Αποστόλη Νικολόπουλου

Προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, με την φανέλα του Ατρόμητου Λάππα, (σημείωσε 13 γκολ), αν και αυτά δεν έφταναν στους ανθρώπους τoυ Αστέρα Τρίπολης για να γίνει επαγγελματίας. Ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος μιλάει στο sportnews90 για την ομάδα του και τον προσωπικό του στόχο:

Ο στόχος σας ποιος θα είναι;

- Στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στην τριάδα αλλά δεν έχουμε πρόβλημα και για πρωτάθλημα.

Το σχόλιο σου για τις άλλες ομάδες της Αχαΐας που θα συμμετάσχουν στην Δ΄ Εθνική;

- Φέτος το πρωτάθλημα, δεν θα είναι εύκολο. Όλες οι ομάδες της Αχαΐας είναι πολύ δυνατές και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καμία ομάδα, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα καταλάβετε τις διαφορές σε σχέση με τα φιλικά.

Προσωπικός σου στόχος;

- Εγώ προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και από εκεί και πέρα να βάλω περισσότερα γκολ από την περσινή χρονιά.

Για το τελευταίο φιλικό με το Μεσολόγγι;

- Η ομάδα έδειξε ακόμα καλύτερα στοιχεία και το σκορ μας αδικεί αλλά δεν έχει σημασία. Αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πανέτοιμοι για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για τον Χρήστο Τσίκα;

- Εξαιρετικός άνθρωπος, κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχω μάθει πολλά από τον Τσίκα και πιστεύω πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου