Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Φιλικό με ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη


Η γιαννιώτικη ΠΑΕ έκανε πρόταση στην ΠΑΕ Παναχαϊκή που την αποδέχθηκε και έτσι αύριο, Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στα Γιάννινα. Παρά το γεγονός ότι ο Μουράτ Σεροπιάν έλεγε ότι δεν θα γίνει άλλο φιλικό, τελικά συμφώνησε για τη μετάβαση της ομάδας στα Γιάννινα όπου πιθανότατα την Πέμπτη ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» θα κάνει πρόβα ενδεκάδας. O Πολ Ουρτάδο ακολουθεί δυνατό πρόγραμμα και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να παίξει μετά από καιρό και σε οικογενειακό διπλό.


Τέσσερις εμβόλιμες στον α΄ γύρο


Τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές θα διεξαχθούν στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή. Αν, λοιπόν, το πρωτάθλημα ξεκινήσει την άλλη Κυριακή, τότε οι εμβόλιμες αγωνιστικές που θα διεξαχθούν Τετάρτη θα είναι οι εξής:

26 Οκτωβρίου 3η αγωνιστική Παναχαϊκή – Πανθρακικός, 23 Νοεμβρίου 8η αγωνιστική Εθνικός Αστέρας − Παναχαϊκή, 21 Δεκεμβρίου 13η αγωνιστική Παναχαϊκή –Διαγόρας Ρόδου και 4 Γενάρη 2012, 14η αγωνιστική Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή. Βέβαια και τα ματς που είναι Κυριακή θα υπάρξουν αλλαγές λόγω τηλεοπτικών μεταδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου