Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πατρέας - Αμπελόκηποι 4-1


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαρρής

Με το … δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Πατρέας, ο οποίος επιβλήθηκε 4-1 των Αμπελοκήπων στην πρεμιέρα της Β’ Κατηγορίας.

Ετσι, η ομάδα του Κώστα Ανδρεόπουλου «έσβησε» την αρνητική βαθμολογία (-2 βαθμούς) που κουβαλούσε από το περσινό πρωτάθλημα και έδειξε με το … καλημέρα ότι θα παίξει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4΄ με κοντινό πλασέ του Μ. Ανδρεόπουλου, μετά από ασθενή απόκρουση του Φωτόπουλου, ενώ στο 19΄ ο Τρυπαναγνωστόπουλος έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ.

Οι Αμπελόκηποι είχαν την πρωτοβουλία στην συνέχεια, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με τον Μπαλασκέρη στο 24΄, όμως ο Πατρέας ήταν αυτός που βρήκε ξανά δίχτυα στο 37΄ με ατομική ενέργεια του Γιαννάκη, που σημείωσε το 2-1.

Στο 52΄ ο 39χρονος Γιώργος Ξένος «κεραυνοβόλησε» τον Φωτόπουλο από 35 μέτρα, γράφοντας το 3-1, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο αρχηγός των Αμπελοκήπων Καρέλας με 2η κίτρινη.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των φιλοξενούμενων που θεώρησαν ανύπαρκτη την πρώτη κάρτα που έδειξε ο Τζαγκαράκης.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γιαννάκης στο 83΄ με συρτό διαγώνιο σουτ.

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης (Ντελής – Παπαγιαννόπουλος).

ΠΑΤΡΕΑΣ:
Μπράττης, Θεοδοσόπουλος, Κορακιανίτης, Νιάρος, Π. Ανδρεόπουλος, Ντούπης, Μπάρκουλας (74΄ Ράλλης), Συριόπουλος (75΄ Α. Ανδρεόπουλος), Γαλάνης (46΄ Ξένος), Γιαννάκης, Μ. Ανδρεόπουλος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
: Φωτόπουλος, Βώρρος, Μπάτραλης, Καρέλας, Πήττας, Γκιζάς, Λάζος (57΄ Τιμπιλής), Τσεκούρας (44΄ λ.τ. Οικονόμου), Τρυπαναγνωστόπουλος (74΄ Καρατζάς), Μπαλασκέρης, Μιχελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου