Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Όλα έτοιμα για το «36ο Ράλλυ Αχαιός»


Όλα έτοιμα για το «36ο Ράλλυ Αχαιός» που για πρώτη φορά θα γίνει στα Καλάβρυτα. Ο αγώνας που διοργανώνει ο ΑΟΠ θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 16 και εντάσσεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου.

Το Ράλλυ Αχαιός περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές επαναλαμβανόμενες, service park και σταθμό ανασυγκρότησης, με σκοπό να γίνει ένας συγκροτημένος και ενδιαφέρον αγώνας.

Το Σάββατο 15-10-2011 και ώρα 20.00 θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων από την κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 16-10-2011 ώρα 09.30 από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων–Αιγίου με την επαρχιακή οδό Καλαβρύτων-Κλειτορίας. Ο τερματισμός των αυτοκινήτων θα γίνει την Κυριακή 16-10-2011 στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, στις 14.30.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκτός από την αγάπη τους για τους αγώνες αυτοκίνητων, θα έχουν και την ευκαιρία να επισκεφθούν την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων που είναι γεμάτη με αξιοθέατα, να επισκεφθούν το μουσείο του ολοκαυτώματος, τον τόπο θυσίας στο λόφο του Καπή, το Μέγα Σπήλαιο και την Αγία Λαύρα, να απολαύσουν την πλούσια τοπική κουζίνα, να εφοδιαστούν με τα καταπληκτικά τοπικά προϊόντα που θα βρουν στα καταστήματα της πόλης και φυσικά να πάνε βόλτα με τον μοναδικό οδοντωτό στο απαράμιλλης ομορφιάς φαράγγι του Βουραϊκού.

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει ληφθεί από τον Α.Ο.Π για την ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών και παρακαλούνται όλοι να υπακούουν στις οδηγίες των διοργανωτών και της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου