Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αμπελόκηποι - Καλάβρυτα 2-2


του Δημήτρη Σαρρή

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Καλάβρυτα (2-2), που έγινε στο Ρίο, όπου οι φιλοξενούμενοι «τσίμπησαν» τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στην εκπνοή.
Οι Καλαβρυτινοί εκμεταλλεύτηκαν τον ευνοϊκό άνεμο του α’ ημιχρόνου και κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) με δυνατό διαγώνιο σουτ του νεαρού Χ. Ζησιμόπουλου στο 19΄.

Οι Αμπελόκηποι «απάντησαν», χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μπαλασκέρη 30΄, 38΄, και Μιχελή 43΄, ενώ μπήκαν δυναμικά και στο β’ μέρος, φθάνοντας κοντά στο γκολ με τον Τσεκούρα στο 47΄.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 59΄, όταν ο Πήττας μετά από εκπληκτική πλαγιοκόπηση γύρισε στον Τρυπαναγνωστόπουλο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ, γράφοντας το 1-1. Μάλιστα, στο 64΄ η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Μπαλασκέρης νίκησε τον Καζάνη με απευθείας χτύπημα φάουλ, σημειώνοντας το 2-1.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Αμπελόκηποι θα έκαναν σεφτέ στις νίκες, τα Καλάβρυτα είχαν τον τελευταίο λόγο στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με φάουλ του Αναγνωστόπουλου στο 90΄ (η μπάλα πέρασε οριακά την γραμμή του τέρματος σύμφωνα με την βοηθό Μάρκου).

Διαιτήτευσε ο Παπαδήμας (Μάρκου – Σκέντζος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:
Φωτόπουλος, Τσεκούρας, Κουργιαλής, Τιμπιλής, Πήττας (91΄ λ.τ. Παγαρέμος), Γκιζάς, Λάζος, Βώρρος (56΄ Οικονόμου), Τρυπαναγνωστόπουλος, Μπαλασκέρης, Μιχελής (87΄ Καββαδάς).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Καζάνης, Αθανασόπουλος, Α. Ζησιμόπουλος (66΄ Καλδίρης), Τζόβολος, Πριόνας, Μπερτσούκλης, Νταλιάνη, Κανελλόπουλος, Βασιλείου, Αναγνωστόπουλος (89΄ Σπυρόπουλος), Χ. Ζησιμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου