Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Αχαϊκός - Αμπελόκηποι 2-1


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σαρρής

Ο Αχαϊκός συνέχισε το νικηφόρο σερί (3 στα 3), επικρατώντας 2-1 των Αμπελοκήπων στο «Ανδρέας Κάνιστρας» στο Πετρωτό.

Οι … μπέμπηδες του Γιάννη Ψαρρά, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στο β’ μέρος και πήραν το «τρίποντο» με γκολ στην εκπνοή. Στον αντίποδα, οι Αμπελόκηποι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο δεν έχουν γευθεί ακόμα την χαρά της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον Μιχελή στο 3΄ (μπλόκαρε ο Τζικόπουλος), όμως ο Αχαϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά του Βασιλόπουλου στο 12΄.

Στο 18΄ οι Αμπελόκηποι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση όταν ο Τζικόπουλος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ του Μπαλασκέρη, κάτι που έγινε στο αμέσως επόμενο λεπτό (19΄), όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο Λάζος.

Ο Μπαλασκέρης ευστόχησε στην εκτέλεση του πέναλτι γράφοντας το 1-1.
Στην επανάληψη ο Αχαϊκός ήταν καλύτερος και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Αλποχωρίτη στο 62΄ και Παντελή στο 64΄, ενώ οριζόντιο δοκάρι είχαν οι Αμπελόκηποι στο 81΄ σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Α. Λαγκαδινού.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 85΄ με κοντινό σουτ του Τάσου Ψαρρά, μετά από ασίστ του Αλποχωρίτη.

Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Πήττας των Αμπελοκήπων.

Διαιτήτευσε ο Κονιδάρης (Μάρκου – Σκιαδαρέσης).

ΑΧΑΪΚΟΣ: Τζικόπουλος, Παπαπαύλου (27΄ Κατσιγιάννης), Φίκαρης, Λεγάτος, Καγκάνης, Ντούκας, Στίκας (72΄ Τσάλτας), Βασιλόπουλος (62΄ Παντελής), Αλποχωρίτης, Τ. Ψαρράς, Γεωργαντόπουλος.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Βώρρος (56΄ Καββαδάς), Κουργιαλής, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Λάζος, Γκιζάς (75΄ Παγαρέμος), Μιχελής, Α. Λαγκαδινός, Μπαλασκέρης (46΄ λ.τ. Οικονόμου).

• Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 13 από τους 14 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Αχαϊκός είναι γεννηθέντες το 1995 και μεταγενέστερα! Συγκεκριμένα, αγωνίστηκαν δύο 14χρονοι, έξι 15χρονοι και πέντε 16χρονοι! Ο μοναδικός «μεγάλος» ήταν ο 29χρονος Τάσος Ψαρράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου