Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ή τελειώνει πρόωρα, ή …καθυστερημένα


Οριστικά και αμετάκλητα, στις 16 Μαϊου πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Για την Παναχαϊκή, όμως, ισχύουν άλλα δεδομένα. Η δική της αυλαία θα πέσει είτε στις 9 Μαϊου είτε στις …23 Μαϊου.

Να τα πάρουμε ένα-ένα: Κατ’ αρχήν η Ενωση Β’, Γ’ Εθνικής αποφάσισε να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική την Κυριακή 9 Μαϊου και τα παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής την Κυριακή 16 Μαϊου.

Στις 9 Μαϊου (προτελευταία αγωνιστική) η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τον Πλατανιά στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τής σεζόν στην έδρα της. Ευχή όλων να μην είναι και το αποχαιρετιστήριο της σεζόν, εκτός πια κι αν έχει συμβεί το θαύμα και τερματίσει 1η! Στις 16 Μαϊου (τελευταία αγωνιστική) η Παναχαϊκή θα κοιτάζει…

Εχει το ρεπό της και δεν παίζει. Και θα κοιτάζει στο Ελ Πάσο όπου θα συγκρούονται Καλλιθέα και Βύζας. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αυτή τη στιγμή πώς θα έχει διαμορφωθεί μέχρι τότε η κατάσταση.

πηγή:Πελοπόννησος

ΕΠΣΑ: Χτύπησε παίκτης, έλειπε γιατρός!


Οφείλω να το αναφέρω γιατί μου ζητήθηκε από ανθρώπους του ποδοσφαίρου να το κάνω… Αν και από μόνος μου θα το έπραττα…

Βρέθηκα χθες το απόγευμα στον αγώνα του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, ανάμεσα στη Θύελλα Πατρών και τον Ατρόμητο Πατρών για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Το τελικό 4-0 ήταν το λιγότερο απ’ αυτό που θέλω να αναφέρω. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Νίκος Μπασιλάρης χτύπησε σε μια φάση στο χέρι του και δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο!

Ο πρώτος που έτρεξε στο πλευρό του ήταν ο προπονητής της Θύελλας (ανδρικό) Θόδωρος Πατρώνης που όμως οι γνώσεις του δεν φτάνουν έως εκεί. Ο άνθρωπος προπονητής έχει τελειώσει… όχι γιατρός!

Δηλαδή να προσευχόμαστε να μην είχε πάθει σοβαρό ο παίκτης; Γιατί η ΕΠΣΑ δεν βρίσκει έναν χορηγό να καλύπτει τα έξοδα της ιατρικής περίθαλψης των παικτών;
Για 20 ευρώ… (!)

Και επειδή πήγα χθες στο «Φ. Αραβαντινός» να σας πω και 2-3 ειδήσεις για τη Θύελλα…
Πρώτον. Το καλοκαίρι ξεκινούν τα έργα στο κεντρικό γήπεδο για αλλαγή χλοοτάπητα…
Δεύτερον. Ο Θόδωρος Πατρώνης παραμένει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα..

Και τρίτον δύο παίκτες των Παίδων τσεκαρίστηκαν από τον Παναθηναϊκό! Ο ένας είναι σίγουρα ο Γιώργος Κυριακόπουλος!

Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Ο πρόεδρος της Θύελλας, Τάκης Θανόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Βαγγέλη Γερογιάννη. Έχει πει πολλά… Σύντομα στην Πελοπόννησο!

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Τελικός Κυπέλλου...

Αν και λίγο καθυστερημένα... μια ιστορική στιγμή απο την απονομή μεταλλίων στην ομάδα του Άρη!! Ένας φίλαθλος που δεν πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος απο την προσπάθεια της ομάδας... απολαύστε!

Η Ίντερ στην.... Μαδρίτη!


Η Μπαρτσελόνα είχε προειδοποιήσει πως δεν θα παραδινόταν εύκολα. Παρα το 3-1 του πρώτου αγώνα οι Καταλανοί πίστευαν και μπορούσαν, όπως φάνηκε, να πάρουν την πρόκριση.
Μπροστά στον κόσμο της η Μπάρτσα μπήκε με πάθος και αποφασιστηκότητα στο παιχνίδι και είχε την κατοχή της μπάλας (έφτασε και 80-20% υπέρ της), την κυκλοφορία αλλά και την υπεροχή σε όλα τα πεδία. Είναι άξιο αναφοράς οτι το πρώτο σουτ απο πλευράς Ιταλών έγινε 47'. Όταν στο 28΄μάλιστα η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες μετά απο αποβολή του Μότα η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά προς την πλευρά των Ισπανών.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς την ίδια εικόνα. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να επιτείθενται και οι Νερατζούρι να αμύνονται πολύ καλά και να κλείνουν χώρους. Παρ'όλα αυτά οι ''Μπλαουγκράνα'' απειλούσαν με κάθε τρόπο. Σουτ απο Τουρέ και Τσάβι στο 58' και 60΄αντίστοιχα, κεφαλιά απο τον αφύλαχτο Μπόγιαν στο 82'. Ότι δεν είχαν καταφέρει μέχρι τότε οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, το κατάφερε ο Πικέ με μία εκπληκτική ενέργεια στο 84ο λεπτό. Στο 87ο λεπ΄το μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είναι μπροστά στο σκορ και να έχουν το εισιτήριο του τελικού στα χέρια τους όμως το γκολ του Μπόγιαν δεν μέτρησε καθώς είχε προηγηθεί ΄χερι του Τουρέ.
Η λήξη του αγώνα βρήκε την Μπαρτσελόνα να μένει στην προσπάθεια και την Ίντερ να πηγαίνει στον Τελικό της Μαδρίτης όπου περίμενε απο χθες η Μπάγερν Μονάχου.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα:

Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Αλβες, Γκάμπριελ Μιλίτο (46' Σέρερ Μάξουελ), Γεράρδ Πικέ, Γιάγια Τουρέ, Τσάβι, Σέρχιο Μπουσκέτς (63' Τζέφρεν Σουάρες), Σεϊντού Κεϊτά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (63' Μπόγιαν Κρκιτς), Λιονέλ Μέσι, Ροντρίγκεθ Πέδρο

Ιντερ:

Ζούλιο Σέζαρ, Λούσιο , Κριστιάν Κίβου, Ντάγκλας Μαϊκόν, Βάλτερ Σάμουελ, Χαβιέρ Ζανέτι, Τιάγκο Μότα, Εστεμπάν Καμπιάσο, Γουέσλεϊ Σνάιντερ (66' Σουλέι Μουντάρι), Σαμουέλ Ετό (86' ΜακΝτόναλντ Μαρίγκα), Ντιέγο Μιλίτο (81' Ιβάν Κόρντομπα)




Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF ΟΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤIΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4
ΠΑΟΚ: 4
ΑΡΗΣ: 3
ΑΕΚ: 2

Μηδέν σε όλα...

Α.Ε.Κ και Π.Α.Ο.Κ δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί την διαδικασία των play off μετά απο ένα βαρετό χωρίς φάσεις ματς.
Η λευκή ισοπαλία στο Ο.Α.Κ.Α δεν συγκίνησε κανέναν. Το μόνο που είχε να επιδείξει το παιχνίδι είναι η προσπάθεια των φίλων της Ένωσης να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.
Με μία Α.Ε.Κ που για κάποιο διάστημα δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο και έναν Π.Α.Ο.Κ φλύαρο που είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις.
Πέρα απο ένα φάουλ του Λίνο στο 14' δεν θυμόμαστε άλλη ευκαιρία.

Συνθέσεις

Α.Ε.Κ.:

Σεμπάστιαν Σάχα, Κώστας Μανωλάς, Κάρλος Αραούχο, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Περέιρα Λεονάρντο (54' Ραφίκ Τζιμπούρ), Σάνελ Γιάχιτς (88' Ρότζερ Γκερέιρο ), Παναγιώτης Λαγός, Παντέλης Καφές, Ισμαέλ Μπλάνκο (65' Κρίστιαν Νέμεθ), Ιγκνάσιο Σκόκο, Γκουστάβο Μαντούκα

Π.Α.Ο.Κ.:

Κώστας Χαλκιάς, Μασιέλ Λίνο, Μπρούνο Τσιρίλο, Μίρκο Σαβίνι, Πάμπλο Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία, Βλάνταν Ιβιτς (88' Λούσιο Φιλομένο), Βίκτορ Βιτόλο, Ολιβιέ Σορλέν, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (75' Αρνάλδο Εντίνιο), Αντελίνο Βιεϊρίνια (83' Βασίλης Κουτσιανικούλης)

Γίνε Άρης να... γουστ-άρης


Μετά την απογοήτευση απο τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο ο Αρης είπε να κάνει ένα δώρο στον κόσμο του.
Να του ξεπληρώσει την άψογη συμπεριφορά που είχε πριν και μετά τον τελικό. Η ομάδα του Κούπερ το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω.
Ο ι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες μπροστά απο τις δύο εστίες ωστόσο αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ήταν Αρης ύστερα απο μία όμορφη σέντρα του Αντού και άπιαστη κεφαλιά του Τζόνσον στο 40'. Δύο λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει με ένα δοκάρι μετά απο σέντρα του Μπράβο.
Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντάρμπισάιρ που είχε μπει στο παιχνίδι σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι του Σηφάκη, το οριζόντιο αυτή τη φορά. Λίγα λεπτά αργότερα οι Αρειανοί κέρδισαν πέναλτυ μετά απο ανατροπή του Αντού, ο Νικοπολίδης όμως είχε άλλη άποψη. Με μία ωραία επέμβαση κράτησε ζωντανή την ομάδα του. Οι Ερυθρόλευκοι πίεσαν για την ισοφάριση και παρέτειναν την αγωνία στο Κλεάνθης Βικκελίδης όμως στο 93' τελείωσε κάθε ελπίδα του Ολυμπιακού για κάτι καλό. 'Ενα λάθος γύρισμα του Μέλμπεργκ και ο Τζόνσον ήταν πάλι στη σωστή θέση, πρόλαβε την έξοδο του Νικοπολίδη και έκανε εύκολα το 2-0 σε κενή εστία.

Συνθέσεις

Άρης:

Μιχάλης Σηφάκης, Νταρσί Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Κριστιάν Νασούτι, Κρίστι Βανγκέλι, Νταρίο Φερνάντες, Καμίλ Μεριέμ (75' Φρανσίσκο Χαβίτο), Νάτσο Γκαρσία (83' Θανάσης Πρίττας), Σέρχιο Κόκε, Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντού (89' Ίαν Ντέιλι)

Ολυμπιακός:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ολοφ Μέλμπεργκ, Ζέσους Λεονάρντο (46' Ματ Ντάρμπισαϊρ), Γιώργος Γκαλίτσιος, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Σεαρένσε Ντουντού, Εντσο Μαρέσκα (83' Γιάννης Παπαδόπουλος), Γκονσάλες Οσκαρ, Κώστας Μήτρογλου, Λομάνα Λούα Λούα



PIZZA Mirabel


Τηλέφωνο παραγγελίας 2610330007
Διεύθυνση Βρυζάκη 2
Ώρες Ανοιχτά : 13:00 με 01:00 (Ανοιχτό)

Ειδοποίηση για βόμβα στην Αγυιά


Λίγο πριν ξεκινήσει (7.30 μ.μ.) η ανοικτή συνέλευση των φιλάθλων της Παναχαϊκής και ενώ στο Κλειστό της Αγυιάς διεξαγόταν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, άγνωστος ειδοποιήσε στο τηλέφωνο του γηπέδου οτι "έχει τοποθετηθεί βόμβα και θα σκάσει σε τρία τέταρτα".

Αμέσως έσπευσε η Ασφάλεια όπου εκκένωσε το χώρο και με ειδικό σκύλο ερεύνησε τους χώρους εξονυχιστικά.

Όλα ξεκίνησαν από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στο καρτοτηλέφωνο που υπάρχει στο κλειστό. Ο φροντιστής του γηπέδου Στράτος Παππάς απάντησε και αμέσως έσπευσε να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. που βρίσκονταν στον 1ο όροφο.

Η γραμματέας του συλλόγου Βίκυ Βγενοπούλου αμέσως κάλεσε το 100, αλλά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μάλλον υπήρχε διάθεση για χιούμορ. «Βόμβα; Ε, ας σκάσει», ήταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα από το κέντρο, γιανα ακολουθήσει νέο τηλεφώνημα στην Αστυνομία, αυτή τη φορά από το μέλος του Δ.Σ. Νίκο Ράπτη, ο οποίος ζητούσε εξηγήσεις για την εν λόγω συμπεριφορά.

Με την άφιξη της αστυνομίας, άπαντες βγήκαν στην πλατεία (εκτός των οπαδών βεβαίως), όπου περίμεναν να έρθει το ειδικό σκυλί για να ξεκινήσει η έρευνα. Ο άνθρωπος της Ασφάλειας ήρθε μαζί με το εκπαιδευμενο σκυλί, ένα κυνηγόσκυλο ονόματι "Ντα Βίντσι", που άκουγε σε δύο συγκεκριμένες λέξεις (σ.σ. στα Γερμανικά), οι οποίες σήμαιναν "πήγαινε" και "μύρισε".

Γύρω στις 8.20 μ.μ. όλα έληξαν και όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους. Οι μόνοι αμετακίνητοι; Οι οπαδοί της Παναχαϊκής, που συνέχιζαν για τα καλά την συζήτηση τους γύρω από τα θέματα της ομάδας και όχι για τις κινήσεις εκφοβισμού εναντίον του συλλόγου.

photo:sportfmpatras.gr

Στα "κόκκινα" ο Γκαλίνοβιτς;


Ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου για την ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκας έχει ξεκινήσει και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα των Σπορ" ο Κροάτης πορτιέρο του Παναθηναϊκού τυγχάνει της εκτίμησης τόσο του Σάκη Τσιώλη και δεν θα έλεγαν όχι στην απόκτησή του, αν βέβαια και ο παίκτης επιθυμεί να φορέσει τα γάντια του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γκαλίνοβιτς, δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Νιόπλια. Στον Βόλο καλοβλέπουν και την περίπτωση απόκτησης, πλέον, των δικαιωμάτων του Σιαλμά, από τον ΠΑΣ όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής και παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός.

Στο ίδιο καθεστώς ανήκει και ο Ροτζέριο Μάρτινς ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά, ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Βλάχου για τη νέα σεζόν

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Χαμένη άλλη μια χρονιά;


Θρίλερ στην Γ’ Εθνική με την Παναχαϊκή να κινδυνεύει να μείνει για 5η σεζόν στα χαμηλά πατώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου…

Για άλλον προορισμό ξεκίνησε το προηγούμενο καλοκαίρι το ταξίδι της Παναχαϊκής… σε άλλο φαίνεται πως θα καταλήξει!

Η Γ’ Εθνική κατηγορία μοιάζει να στοιχειώνει στις καρδιές των φιλάθλων της Πατρινής ομάδας και μου έρχεται στο μυαλό μου και μια φράση που είχε πει κάποτε ο Βασίλης Στραβοπόδης (προπονητής τότε της Παναχαϊκής στην ήττα με 3-1 στη Φυλή) αναφερόμενος στον υποβιβασμό των «κοκκινόμαυρων» στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Στραβοπόδης είχε δηλώσει: «Αν δεν φύγεις σε έναν χρόνο από την Γ’ Εθνική κινδυνεύεις να καθηλωθείς σ’ αυτή την κατηγορία»! Δικαιώθηκε όμως…!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε … και τα κουκιά (πια) είναι μετρημένα. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες μέσα σ’ αυτή την χρονιά ώστε να ξεφύγει (βαθμολογικά) η Παναχαϊκή από τους διώκτες της, όμως έδειξε τάσεις αυτοχειρίας σε αρκετούς αγώνες της φετινής περιόδου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση…

Ο αγώνας της Κυριακής στο Άργος θα δείξει και κάτι άλλο. Αν κάποιοι μέσα από την ομάδα έχουν τα… ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την κατάσταση και να αποδείξουν ότι φέτος άξιζαν πολλά περισσότερα…. Μήπως είναι αργά όμως; Γιατί και στη Ζάκυνθο αυτό έπρεπε να κάνουν…

  • Αλήθεια… Γιατί τέτοια βιασύνη να αποχωρήσουν Λάμεσιτς - Καλομοίρης;
  • Μήπως να προσλάβουμε τον Πέτρο Σταθάκη για ένα ματς; … Αυτό της Κυριακής εννοώ.. Θα χρειαστεί πιστεύω!
  • Ο Κυβελίδης θα έχει πολλές προτάσεις το καλοκαίρι… Αν δεν ανέβει η Παναχαϊκή θα έχουμε σήριαλ… Ο πρόεδρος θέλει να τον κρατήσει.
  • Και ο Κοζανίδης θα μείνει… Ήδη του προτάθηκε ανανέωση! Ακλόνητος ο Κρητικός!

    του Νίκου Παπαστεφανάτου

Πρώταθλητής και στα βραβεία...

Τα βραβεία που διοργάνωσε το συνδρομητικό κανάλι Novasports για τους καλύτερους της super league 2009-2010, ήταν πράσινα!
Έξι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν στην καλύτερη 18αδα, ο Σισέ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης ενώ ο Νίκος Νιόπλιας καλύτερος προπονητής της σεζόν. Ο Φερνάντο Σάντος ακολούθησε δεύτερος πίσω απο τον Νιόπλια για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή ενώ 3 παίκτες του Π.Α.Ο.Κ μπήκαν στην χρυσή 18αδα 2009-2010. Ο Ολυμπιακός σε αυτή την ομάδα είχε 4 παίκτες σε αντίθεση με την Α.Ε.Κ που εκπροσωπήθηκε μόνο απο τον Νάτσο Σκόκο.

Συγκεκριμένα οι βραβευθέντες:

Η καλύτερη 18άδα: Νικοπολίδης, Τζόρβας, Βύντρα, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ντουγκλάο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Ναφτί, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πάμπλο Γκαρσία, Νίνης, Βλάνταν Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μετίν, Σκόκο, Σισέ

Καλύτερος προπονητής: Νίκος Νιόπλιας (Άλλοι υποψήφιοι: Φερνάντο Σάντος, Έκτορ Ραούλ Κούπερ)

Καλύτερη απόκρουση:Αυτή του Γιάννη Αραμπατζή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (1-1)

Καλύτερη ασίστ: Αυτή του Κρίστιαν Νέμεθ στον Ισμαέλ Μπλάνκο στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Καλύτερη Δήλωση:
Τάσος Πάντος: (για το γκολ που έχασε στο ματς με τον Παναθηναϊκό)
«Το Καραϊσκάκη είναι ένα νέο γήπεδο. Αν το είχα βάλει, θα γκρεμιζόταν και θα ήταν κρίμα»

Fair-Play:Η αντίδραση του Σηφάκη στο παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή, όταν προκλήθηκε από οπαδό της αντίπαλης ομάδας.

Καλύτερο Γκολ: Θ. Καραγκούνης: Ατρόμητος-Ηρακλής
Υποψήφια: Τοροσίδης: ( ΑΕΚ-ΟΣΦΠ), Γιάντσης: (Λάρισα-Ηρακλής), Σκόκο: (ΑΕΚ-Πανιώνιος), Κατσουράνης: (ΠΑΟ-Λάρισα)

Πολυτιμότερος Παίκτης της Σεζόν: Τζιμπρίλ Σισέ
Άλλοι υποψήφιοι: Βλάνταν Ίβιτς, Τουμέρ Μετίν, Νάτσο Σκόκο, Βασίλης Τοροσίδης

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

PIZZA Mirabel


Τηλέφωνο παραγγελίας 2610330007
Διεύθυνση Βρυζάκη 2
Ώρες Ανοιχτά : 13:00 με 01:00 (Ανοιχτό)
Ελ. Κατανάλωση Ελ. Κατανάλωση : €0.00

Ανεβαίνουν οι τόνοι


Μία εβδομάδα πριν το ματς της χρονιάς στο Αργος και το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Την περασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Κούγιας, «πατώντας» πάνω σε εμπρηστικές, έστω και έμμεσα, δηλώσεις του αντιπροέδρου του Παναργειακού, ζήτησε δύο εισαγγελείς και ισχυρή αστυνομική δύναμη την ερχόμενη Κυριακή και χθες ο Ιωσήφ Μερτύρης προσπάθησε να κάνει ρελάνς, ερεθίζοντας τον πρόεδρο της Παναχαϊκής. Και να φανταστείτε πως έχουμε έξι μέρες μπροστά μας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωσήφ Μερτύρης (που εδώ και δύο εβδομάδες εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο) πατώντας πάνω στην «εισαγγελική απαίτηση» του κ. Κούγια, δήλωσε: «Ο ηθικός αυτουργός όσων γίνονται μεταξύ όλων των προέδρων του Νοτίου και του Βορείου ομίλου είναι ο κ. Κούγιας, αφού είναι ο μόνος που κάνει συνεχείς καταγγελίες, βλέπει φαντάσματα και του φταίνε όλα. Μήπως θα έπρεπε να του φταίει λίγο και ο εαυτός του; Ξέρει πολύ καλά πώς έγιναν τα περσινά επεισόδια.

Η Παναχαϊκή έχασε 3-0 στο Αργος κι αυτός για να δικαιολογηθεί προς τους οπαδούς του ξεκίνησε μια σωρεία καταγγελιών εντελώς αβάσιμων και ψευδών, αφού τίποτα δεν αποδείχθηκε. Οι φίλαθλοι του Άργους δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής. Θα είναι ό,τι καλύτερο για να διεξαχθεί ένας ήρεμος ποδοσφαιρικός αγώνας που θα κρίνει τον νικητή μέσα στο γήπεδο και όχι στις αβάσιμες καταγγελίες που εξαπολύει κάθε λεπτό προς όλους ο κ. Κούγιας".

πηγή:Πελοπόννησος

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Με Μπενίτεθ στο τιμόνι


Αν και οι φήμες θέλουν τον Ράφα Μπενίτεθ να έχει κλείσει στη Γιουβέντους, ο Κένεθ Χουάνγκ, υποψήφιος αγοραστής των μετοχών της Λίβερπουλ, δηλώνει ότι θέλει να διατηρήσει τον Ισπανό στον πάγκο.

Ο Χουάνγκ, Κινέζος επιχειρηματίας και πρώην μπρόκερ στην Wall Street βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τα αφεντικά των "κόκκινων" και φέρεται να είναι έτοιμος να προσφέρει 500 εκ. λίρες για την αγορά των μετοχών του συλλόγου. Μια από τις βασικές του επιθυμίες εφόσον γίνει το νέο αφεντικό των "ρεντς" είναι να παραμείνει στο τιμόνι ο Ράφα Μπενίτεθ στον οποίο φαίνεται πως έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

''ΠΡΑΣΙΝΗ'' Ένωση πριν τον Τελικό....


Μετά από πρωτοβουλία του Ανδρέα Βγενόπουλου,έγινε συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,Νικόλα Πατέρα και Γίαννη Βαρδινογίαννη αντίστοιχα.Σκοπός αυτής της συνάντησης,ήταν η ''ένωση'' των δυο ανδρών,για να υπάρξει ηρεμία στην ΠΑΕ,πριν από τον αγώνα με τον ΑΡΗ,για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.Το ραντεβού διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες.Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα που επικράτησε ήταν πάρα πολλύ καλό.

Μάλιστα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προχώρησε μετά τη συνάντηση και σε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει: «Κάναμε μία συζήτηση αρχών, την οποία συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την πραγμάτωση των υψηλών φιλοδοξιών της. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα καταχρηστικής διαχείρισης της ΠΑΕ από τον Πρόεδρο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και προσωπικές στρατηγικές και ο καθένας από την πλευρά του εργάζεται για το καλό της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία για αύριο»(σ.σ.σήμερα).

Αλλάζει ο χάρτης σε Γ' - Δ' Εθνική!


Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 και στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής του Περιφερειακού πρωταθλήματος και σύμβουλος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μετά την σημερινή συνεδρίαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου όπου πάρθηκαν σοβαρές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.


«Την περίοδο 2011-12 είναι οριστική η απόφαση να έχουμε πρωτάθλημα 140 ομάδων με 10 ομίλους των 14 ομάδων, όπου θα υποβιβάζονται 6 ομάδες και θα παραμένουν οι 8 και θα ανεβαίνουν όλοι οι πρωταθλητές των Ενώσεων.

Άρα τη επόμενη σεζόν 2010-11 θα έχουμε στο Περιφερειακό πρωτάθλημα 10 ομίλους των 16 ομάδων και θα υποβιβάζονται οι 10! Αναγκαστικά για να μπορέσουμε να φέρουμε την μεθεπόμενη σεζόν 10 ομίλους των 14 ομάδων.

Είναι πολλές οι ομάδες αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Πήραμε αυτή την απόφαση και έχουμε προνοήσει και για τα δύο σενάρια περί Γ’ Εθνικής. Το σχέδιο το έχουμε ετοιμάσει, είτε έχουμε δύο ομίλους είτε έναν όμιλο. Αν η Γ’ Εθνική πάει σε ένα όμιλο των 24 ομάδων την μεθεπόμενη σεζόν θα πάμε σε μπαράζ των πρωταθλητών της Δ’ Εθνικής για άνοδο 5 ομάδων στην Γ’ Εθνική.

Εγώ το πιστεύω ότι πρέπει να γίνει σε μια κατηγορία που είναι δύσκολη, τα έξοδα αρκετά, οι περισσότερες ομάδες όπως βλέπετε ψυχορραγούν. Η πρόταση της Β’ – Εθνικής αφορά και προς τα ηλικιακά όρια. Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν και θα ληφθεί και μια μέριμνα για να παίζουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες αν θέλουμε αυτές οι κατηγορίες να έχουν μέλλον. Θα συζητηθεί στην ΕΠΟ στις 5 Ιουνίου στην Γ.Σ. Και θα υπάρξουν και ηλικιακά όρια».

πηγή:sportfmpatras.gr

Στον Πύργο ο Παναθηναϊκός για τη φιέστα του πρωταθλητή Πανηλειακού


Θετική κι επισήμως ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, στο κάλεσμα της διοίκησης του Πανηλειακού για συμμετοχή των πρωταθλητών Ελλάδος στη φιέστα, που διοργανώνουν οι «ερυθρόλευκοι» με αφορμή την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μάλιστα, οριστικοποιήθηκαν και οι περαιτέρω λεπτομέρειες, με την 3η Μαΐου να αποτελεί την ημερομηνία διεξαγωγής της σημαντικής αυτής φιλικής αναμέτρησης, που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Όπως έχουμε αναφέρει και πάλι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν ο αρχηγός των «πρασίνων», Γιώργος Καραγκούνης, που έλκει την καταγωγή του από τον Αμπελώνα, όπως και ο Λουκάς Βύντρα, του οποίου τελευταίος σταθμός στην καριέρα του πριν από τον ΠΑΟ υπήρξε ο Πανηλειακός, απ’ όπου και το 2002 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Αθήνας.

Ρεπορτάζ: Μαρία Καραντώνη (Εφημερίδα "Πρωινή")

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Νίκες για τους πρωτοπόρους


Ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις η 31η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους πρωτοπόρους να επικρατούν εύκολα η δύσκολα και έτσι να μην αλλάζει το σκηνικό στον βαθμολογικό πίνακα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Παναργειακός - Ζάκυνθος 3-0 (33' Παπαγεωργίου, 49' Κατσαρός)
Παναχαϊκή - Κεραυνός Κερατέας 4-1 (3', 52' Κυβελίδης, 7' Κουσκουνάς, 12' Ακπαρίδης/ 53' Γκεμίσης)
Πλατανιάς - Σαρωνικός 3-1 (5' Παραστατίδης, 16' Κατσικοκέρης, 53' Μπελεβέτης/ 87' Λαναράς)
Ασπρόπυργος - Καλλιθέα 1-3 (27΄ Βλάχος / 48', 76' Κατσαρός, 90+3 Τσάνα)
ΠΑΟ Ρουφ - Αίας Σαλαμίνας 3-0 (53' Θεοδωρόπουλος, 73' Γιουβανέλης, 76' Καπουράνης)
Αγία Παρασκευή - Παναιγιάλειος 1-1 (12' Στάικος, 89' Νικολόπουλος)
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Βύζας Μεγάρων 0-2 (12' αυτ. Πατελής, 16' Ατματζίδης)
Κόρινθος - Ατσαλένιος 2-1 (21', 46' Δημητριάδης/ 85' Γενιτσαρίδης).
Ρεπό είχε το Χαϊδάρι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Βύζας Μ. 63 29 42-16
2 Παναχαϊκή 60 30 56-30
3 Καλλιθέα 60 29 46-26
4 Ζάκυνθος 52 30 51-37
5 ΠΑΟ Ρουφ 42 29 26-21
6 Χερσόνησος 42 29 26-23
7 Κόρινθος 41 29 28-30
8 Αγ. Παρασκευή 40 29 27-24
9 Ασπρόπυργος 39 29 29-36
10 Παναιγιάλειος 38 29 30-30
11 Πλατανιάς 38 29 29-30
12 Κεραυνός Κ. 38 29 30-34
13 Παναργειακός 35 30 27-34
14 Ατσαλένιος 34 29 27-37
15 Αίας Σαλ. 31 29 29-32
16 Σαρωνικός 27 29 26-43
17 Χαϊδάρι 8 29 22-69

Η Επόμενη αγωνιστική (32η Αγωνιστική)

Παναργειακός - Παναχαϊκή
Κεραυνός Κερατέας - Πλατανιάς
Σαρωνικός Αίγινας - Ασπρόπυργος
Χαϊδάρι - ΠΑΟ Ρουφ
Καλλιθέα - Αγία Παρασκευή
Αίας Σαλαμίνας - Χερσόνησος
Παναιγιάλειος - Ατσαλένιος
Βύζας Μεγάρων - Κόρινθος
Ρεπό: Ζάκυνθος

photo:sportfmpatras.gr

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μπλέξιμο για Ριμπερί, Γκοβού


Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει στη Γαλλία η πιθανή εμπλοκή των Φρανκ Ριμπερί και Σίντνεϊ Γκοβού σε σεξουαλικό σκάνδαλο και σε κύκλωμα παιδικής πορνείας. Οι δύο ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να καταθέσουν για τη "μορφή" της σχέσης που φέρονται να έχουν με άνθρωπο που σχετίζεται με τον επικεφαλής κυκλώματος πορνείας.

Οι Ριμπερί και Γκοβού, όπως και δύο ακόμα Γάλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός συνόρων βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να κατηγορηθούν για αποπλάνηση ανήλικων ιερόδουλων που εργάζονται σε γνωστό κλαμπ του Παρισιού.


Ο Ριμπερί παραδέχθηκε ότι είχε επαφή με ιερόδουλη τονίζοντας όμως ότι δεν γνώριζε την ηλικία της, ενώ ο Γκοβού αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και μάλιστα έχει στο πλευρό του και τη Λυών.


Το σκάνδαλο ξέσπασε στη χειρότερη χρονικά στιγμή, καθώς η Εθνική Γαλλίας ξεκινά σε λίγες ημέρες την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Οσο για τον ίδιο τον Ριμπερί, μάλλον βρίσκεται προ δυσάρεστων εξελίξεων αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.


Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Τέλος ο Γκέραρντ


Το... μάρμαρο της ήττας στη Ζάκυνθο πλήρωσε ο Ολλανδός τεχνικός της Παναχαϊκής Ευγένιος Γκέραρντ, ο οποίος σήμερα το βράδυ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Παναχαϊκής, αφού ουσιαστικά θεωρήθηκε υπέθυνος για την ήττα της Πατρινής ομάδας στην Ζάκυνθος από τους νησιώτες με 3-2.

Πλέον, χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει στην θέση του ο Γιώργος Μαραντάς, που ήταν το φυσικό επακόλουθο, αφού γι αυτό και αποκτήθηκε ο νεαρός τεχνικός, του οποίου η αλήθεια τα πρώτα δέιγματα είναι εξαιρετικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι ελύθη η συνεργασία με τον προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ και από αύριο προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Γκέραρντ, Γιώργος Μαραντάς»...

photo:sportfmpatras.gr

Στα "ελαφρά" ο Μούτου


Με εννέα μήνες αποκλεισμό από κάθε διοργάνωση λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών, τιμωρήθηκε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής Άντριν Μούτου.

Ο Ρουμάνος άσος βρέθηκε "θετικός" σε χρήση ουσιών μετά από έλεγχο ντοπινγκ στο παιχνίδι της Φιορεντίνα με την Μπάρι, για το Κύπελλο Ιταλίας, τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και στο ματς πρωταθλήματος με τη Λάτσιο. Στις 29 Οκτωβρίου θα επιστρέψει στα γήπεδα αυτός είναι και ο λόγος που η Φιορεντίνα δεν προτίθεται να του λύσει το συμβόλαιο.

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος...

Το τέλος της 30ης Αγωνιστικής βρήκε τον Λεβαδειακό να ακολουθεί ΠΑΣ Γιάννενα και Πανθρακικό στην Β' Εθνική. Παρόλο τη νίκη του επι της Α.Ε.Λ με 1-2 δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super league αφού στο άλλο παιχνίδι που τον ενδιέφερε η Ξάνθη επικράτησε 2-4 του Ηρακλή.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α.Ε.Λ.-Λεβαδειακός 1-2
Π.Α.Ο.Κ.-Εργοτέλης 4-1
Α.Ε.Κ.-Αστέρας Τρίπολης 2-0
Ατρόμητος-Πανθρακικός 3-1
Ολυμπιακός-Άρης 2-1
Καβάλα-Πανιώνιος 1-1
Ηρακλής-Ξάνθη 2-4
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-1

Νίκη εν μέσω αποδοκιμασιων...

Η Α.Ε.Κ στο Ολυμπιακό στάδιο κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 (Τζεμπούρ 48' , Καφές 101' !!!!!).
Ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η κατάσταση διάλυσης που επικρατεί στην Ένωση και τα επισόδεια που έλαβαν χώρα στο Ο.Α.Κ.Α με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για 10 λεπτά (εξού και το λεπτό που πέτυχε γκολ ο Καφές).
Το ειρηνικό συλλαλητήριο που έκαναν οι φίλοι του Δικεφάλου σήμερα το απόγευμα φαίνεται οτι μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο σε χειρότερη μορφή. Από πολύ νωρίς άρχισαν τα συνθήματα κατά της διοίκησης ενώ ανάλογα πανό είχαν περίοπτη θέση στην κερκίδα των οργανωμένων. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αλλαγή του Νάτσο σκόκο. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντίνος στο 68' άκουσε αποδοκιμασίες και σφυρήγματα ενώ κάποιοι φώναζαν να φύγει απο την ομάδα. Στην συνέχεια οπαδοί και κυρίως οργανωμένοι εισέβαλαν στον γήπεδο και κατευθύνθηκαν στις κερκίδες των επισήμων. Οι security και τα ΜΑΤ προσπάθησαν να τους αποτρέψουν ενώ φυγάδευσαν τον Σταύρο Αδαμίδη.
Είναι θλιβερό να βλέπουμε ξανά τέτοιες εικόνες στα ελληνικά γηπεδα και μάλιστα είναι ότι χειρότερο και για την Α.Ε.Κ εν όψει play off.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Πάει εξωτερικό ο "Παπ"...;


Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να αναζητήσει τη συνέχιση της καριέρας του σε ομάδα της Ευρώπης ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal News.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή, είτε τώρα είτε την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ολα τα ενδεχόμενα, πάντως, πρέπει να τα κρατήσουμε ανοικτά, από τη στιγμή που επισήμως δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παπαδόπουλος θα εισπράξει για την επόμενη σεζόν και τελευταία του τρέχοντος συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, το ποσό των 280.000 ευρώ σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 70.000 ευρώ συν φυσικά το μισθό των 780 ευρώ.

photo:sportdog.gr

Super League με περισσότερους Έλληνες


Σε μείωση του αριθμού ξένων παικτών στο ρόστερ των συλλόγων προσανατολίζεται η Σούπερ Λίγκα και το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Το πλάνο τριετίας που έχει καταστρώσει προβλέπει: τη σεζόν 2010-11 κάθε ΠΑΕ να έχει μάξιμουμ 27 επαγγελματικά συμβόλαια, μίνιμουμ 8 Έλληνες επαγγελματίες και απεριόριστο αριθμό παικτών κάτω των 21 ετών.

Τη σεζόν 2011-12 να έχει μάξιμουμ 26 επαγγελματικά συμβόλαια, μίνιμουμ 9 Έλληνες επαγγελματίες και απεριόριστο αριθμό παικτών κάτω των 21 ετών και τη σεζόν 2012-13 να έχει κάθε ομάδα 25 επαγγελματικά συμβόλαια, μίνιμουμ 10 Έλληνες επαγγελματίες και απεριόριστο αριθμό κάτω των 21 ετών.

Η πρόθεση δεν είναι άλλη από το να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο και η ανάδειξη Ελλήνων παικτών από τις ομάδες.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Μόνο με... αυτόματο!


Ενας ακόμα μεγάλος αστέρας του παρελθόντος αποθέωσε με δηλώσεις του τον Λιονέλ Μέσι. Ο αγαπημένος στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα Χρίστο Στόιτσκοφ τόνισε ότι ένας τρόπος υπάρχει για να σταματήσει κανείς τον Αργεντινό. Να τον πυροβολήσει με αυτόματο!

Την εποχή που αγωνιζόταν ο Στόιτσκοφ, ο Ιταλός προπονητής Αρίγκο Σάκι είχε δηλώσει ότι ο Βούλγαρος σταματιέται μόνο με όπλο. Ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα δανείστηκε τα λόγια του Σάκι και είπε για τον Μέσι: "Κάποτε δήλωσαν για μένα ότι οι αντίπαλοι μπορούν να με σταματήσουν μόνο με όπλο. Ε, τον Μέσι τον σταματάς μόνο με αυτόματο. Είναι μεγάλος παίκτης και πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις να ντριμπλάρει και να σκοράρει".

Ο μόνος που αντί επαίνων, δήλωσε ότι "μόνο όποιος πετύχει 1.000 γκολ μπορεί να συγκριθεί μαζί μου", είναι ο Πελέ, αν αυτό σας λέει κάτι

Πηγή:dokari.gr

Νότιγχαμ καλεί Μπαντή...!


Φαίνεται ότι οι αγγλικές ομάδες έχουν ρίξει δίχτυα στην Ελλάδα και καλούν τον ένα μετά τον άλλον, παίκτες για δοκιμή στα γήπεδά τους.

Ετσι, μετά τον Αργυρίου, ήρθε η σειρά του Μπαντή ο οποίος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον που έδειξε η Νότιγχαμ για να τον δοκιμάζει. Κάτι τέτοιο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες με τον νεαρό γκολκίπερ να βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ σημαντική πρόκληση για την καριέρα του.

Ολα αυτά, την ώρα που χωρίς άδεια της διοίκησης είχε μεταβεί στην Ολλανδία και δοκιμάστηκε στην Αϊντχόφεν ο Θωμάς Τσίτας, επιθετικός της ομάδας νέων του "Γηραιού", ο οποίος επέστρεψε, κλήθηκε σε απολογία και ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του αποδίδοντάς τη στον ενθουσιασμό που του προκάλεσε η συγκεκριμένη πρόταση.

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δίχτυα στην Αχαΐα


Η επιστροφή του Πανηλειακού στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι γεγονός και η διοίκηση του βέβαιου πρωταθλητή αρχίζει τις κινήσεις για ενίσχυση.

Με την απόκτηση του Ματθαίου Θωνιάτη πέρυσι που βγήκε λίρα εκατό για τους «ερυθρόλευκους», οι Πυργιώτες ρίχνουν πάλι δίχτυα στην Αχαΐα.

Πληροφορίες θέλουν τον Πανηλειακό να έχει κάνει ήδη πρόταση σε πατρινό ποδοσφαιριστή ομάδας Δ΄ Εθνικής που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κα έχει αποδεχθεί.

Τα λεφτά είναι καλά, τα τυπικά απομένουν για την οριστικοποίηση της μεταγραφής και αυτά λιγάκι θα αργήσουν. Πρώτα θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά θα γίνουν όλα.

*Photo: zantesport.gr

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

''Πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ...''

- Πρωταθλητής για τη σεζόν 2009-2010 είναι απο σήμερα ο Παναθηναϊκός μετά την άνετη νίκη του στο Ο.Α.Κ.Α επί του Ηρακλή με 2-0.
H φιέστα άρχισε απο νωρίς όταν ο Σισέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο. Στο 45ο λεπτό ο Νίνης έβαλε την δική του υπογραφή στη σπουδαία αυτή νίκη του τριφυλλιού με ένα άπιαστο σουτ έξω απο την περιοχή.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο , καθώς είχαν ξεκινήσει απο πολύ νωρίς στις κερκίδες του γηπέδου. Χαμόγελα, αγκαλιές, καπνογόνα, τραγούδια ήταν τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό στο Ολυμπιακό στάδιο.

- Στο Παγκρήτιο ο ΠΑΣ γνώρισε την ήττα απο τον Εργοτέλη με 3-1 και αποχαιρέτησε την Super league. Ο Προπονητής της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε πως ''πέσαμε με ψηλά το κεφάλι...''

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗς 29ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0
Ξάνθη - Ατρόμητος 2-1
Λεβαδειακός - Α.Ε.Κ 0-0
Πανιώνιος - Α.Ε.Λ 0-3
Π.Α.Ο.Κ - Καβάλα 1-0
Πανθρακικός - Ολυμπιακός 0-2
Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1

Πρωταθλητής ο Πανηλειακός!


Και μαθηματικά πρωταθλητής στην Δ’ Εθνική και 6ο όμιλο αναδείχθηκε σήμερα ο Πανηλειακός που επικράτησε με 5-1 του Τέλλου Άγρα στους Γαργαλιάνους και επιστρέφει στα επαγγελματικές κατηγορίες!

Καταστροφικό ίσως αποδειχθεί στο φινάλε του πρωταθλήματος το αποτέλεσμα για την Αχαϊκή στα Κρέστενα κόντρα στον καταδικασμένο Ξενοφώντα (0-0), την ώρα που ο Αχιλλέας πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα των Κροκεών, επικρατώντας με 4-0!

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στα Σαγεϊκα, ανάμεσα στο Εθνικό και τον Διαγόρα Βραχνεϊκων (0-0), ενώ στο άλλο Αχαϊκό ντέρμπι το Ζαβλάνι νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο Λάππα।

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
ΑΟ Κροκεών - Αχιλλέας Καμαρών 0-4
Τέλλος Άγρας – Πανηλειακός 1-5
Ζαβλάνι - Ατρόμητος Λάππα 2-1
Εθνικός Σαγεϊκων - Διαγόρας Βραχνεϊκων 0-0
Ξενοφών Κρεστένων – Αχαϊκή 0-0
Πάμισσος Μεσσήνης - Εράνη Φιλιατρών 1-1
Μεσσηνιακός - Λειβαθώ 3-0 (α.α.)
10/4 Τσιλιβή - Ολυμπιακός Καλαμάτας 3-२

Η βαθμολογία

1. Πανηλειακός 64
2. Ατρόμητος Λάππα 45
3. Ζαβλάνι 44
4. Εράνη Φιλιατρών 41
5 Διαγόρας Βραχνεϊκων 39
6. Μεσσηνιακός 39
7. Εθνικός Σαγείκων 36
8. Αχιλλέας Καμαρών 36
9. Πάμισος 36
10. Α.Ο. Κροκεών 35
11. Τσιλιβή 35
12. Αχαϊκή 33
13. Ολυμπιακός Καλαμάτας 29
14. Τέλλος Άγρας 16
15. Ξενοφών Κρεστένων 15
16. Λειβαθώ 8

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Τέλλος Άγρας - ΑΟ Κροκεών
Αχιλλέας Καμαρών - Μεσσηνιακός
Πανηλειακός - Ζαβλάνι
Λειβαθώ – Τσιλιβή, 0-3 (α.α.)
Ατρόμητος Λάππα - Εθνικός Σαγεϊκων
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Ξενοφών Κρεστένων
Διαγόρας Βραχνεϊκων - Πάμισσος Μεσσήνης
Αχαϊκή - Εράνη Φιλιατρών

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γκέλα για την Καλλιθέα


Πάτησε κορυφή η Παναχαϊκή που κέρδισε τον Σαρωνικό (2-0) με τέρματα του Ουρτάδο και του Ζαχαράτου και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Καλλιθέας από τον Κεραυνό (1-0) και το ρεπό του Βύζαντα Μεγάρων.

Στα άλλα παιχνίδια ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Κρήτη καθώς γνώρισε την ήττα από τον Πλατανιά με 1-०।

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:

Παναχαϊκή - Σαρωνικός 2-0 (26΄ Ουρτάδο, 78΄ Ζαχαράτος)
Ζάκυνθος - Χαϊδάρι 5-0 (41΄, 50΄ Κουλουκίδης, 56΄ Μπάστας, 67΄ Χατζηαντωνίου)
Κεραυνός Κερατέας - Καλλιθέα 1-0 (23΄ Καλογέρης)
Παναργειακός - Αίας Σαλαμίνας 2-1 (21΄Κατσαρός, 39΄ Ζυγούρης/78΄ Κένεντι)
Πλατανιάς –Παναιγιάλειος 1-0 (73΄ Κατσικοχέρης)
Ασπρόπυργος - Κόρινθος 1-0 (63΄ Βλάχος)
ΠΑΟ Ρουφ - Ατσαλένιος 2-1 (83΄ Βιδάλης, 88΄ Βλαστέλλης/40΄Ματθαιάκης)
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Αγία Παρασκευή 0-0
*Ρεπό έχει ο Βύζας Μεγάρων

Η βαθμολογία

Παναχαϊκή 57 28
Βύζας Μ. 57 27
Καλλιθέα 54 27
Ζάκυνθος 49 28
Χερσόνησος 42 27
Αγ. Παρασκευή 39 27
Ασπρόπυργος 39 27
ΠΑΟ Ρουφ 39 27
Κεραυνός Κ. 38 27
Κόρινθος 35 27
Πλατανιάς 35 27
Παναιγιάλειος 34 27
Ατσαλένιος 31 27
Αίας Σαλ. 31 27
Παναργειακός 29 28
Σαρωνικός 24 27
Χαϊδάρι 8 २८

Η επόμενη αγωνιστική (30η)

Ζάκυνθος - Παναχαϊκή
Σαρωνικός Αίγινας - Κεραυνός Κερατέας
Χαϊδάρι - Παναργειακός
Καλλιθέα - Πλατανιάς
Παναιγιάλειος - Ασπρόπυργος
Βύζας Μεγάρων - ΠΑΟ Ρουφ
Κόρινθος - Αγία Παρασκευή
Ατσαλένιος - Χερσόνησος
Ρεπό: Αίας Σαλαμίνας

Άρθρο του/της ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Πρέσινγκ σε Κούγια


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Κουράκης, πρέσαρε ξανά τον Αλέξη Κούγια τις μέρες του Πάσχα για ν’ αναλάβει τον ΟΦΗ!

Δεν φαίνεται, πάντως, για την ώρα να σκέφτεται τέτοιο ενδεχόμενο ο κ। Κούγιας, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι… «θα γεράσω στην Παναχαϊκή, αφού έχω δεθεί πολύ μαζί της». Κανείς δεν ξέρει, βεβαίως, πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα με τη λήξη της φετινής σεζόν.

Πηγή: Πελοπόννησος

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Αγγαρεία στα Γιάννενα...

Μετά απο ένα φλύαρο παιχνίδι στα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός (έχοντας το 3-1 του πρώτου αγώνα) κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της 24ης Απριλίου στο Ο.Α.Κ.Α όπου τον περίμενε ο Άρης.
Oι πράσινοι δεν απείλησαν τον ΠΑΣ ο οποίος είχε 2-3 καλές ευκαιρίες να βάλει γκολ με τον Κοντογουλίδη. Στο 31' με γυριστή κεφαλιά μετά απο εκτέλεση φαουλ του Μενδρινού η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα, και στο 32' ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά απο κοντά χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίετερο. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν οι δυο αποβολές, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μια στον Σαριέγκι στο 84' και μια στον Κώτσιο στο 91'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεκόπη 2 φορές λόγω ρίψης καπνογόνων, ενώ στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν τα ποτιστικά του αγωνιστικού χώρου!!!!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν (89' Βαρτζιώτης), Μενδρινός (71' Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζάνης (71' Μπακαγιόκο), Αράς.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης (77' Νίνης), Καραγκούνης, Λέτο (75' Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα (67' Σαλπιγγίδης), Σισέ.


«Ρόδο» ο Αργυρίου...



Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Ανέστης Αργυρίου του Πανθρακικού που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στη Μπλάκμπερν. Ο νεαρός άσος έχει κερδίσει άπαντες στο νησί και αναμένεται να επιστρέψει στην Κομοτηνή της ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Αργυρίου βρίσκεται στην Αγγλία από το Μεγάλο Σάββατο και αφού επιστρέψει θα ξεκινήσουν ο συζητήσεις για το ενδεχόμενο πώλησής του στον Αγγλικό σύλλογο. Έντονο έιναι και το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Στιβ Μπέλεκ

photo:fonirodopis.gr

SMS με... γκολ!



Πολλά λεφτά θα βάλει στα ταμεία της η Πρέμιερ Λιγκ και κατ' επέκταση οι ομάδες της Πρέμιερσιπ από το deal που έκλεισε η διοργανώτρια αρχή με το ESPN. Ο συγκεκριμένος αναμεταδότης εξασφάλισε τα δικαιώματα για να στέλνει σε κινητά τηλέφωνα τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αγωνιστικής για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Άγγλοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να πουλούν το προϊόν τους και βέβαια και οι σύλλογοι τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιες συμφωνίες. Το ESPN θα δώσει ένα καράβι λεφτά στην Πρέμιερ Λιγκ για να στέλνει στα κινητά τηλέφωνα τις φάσεις και τα γκολ κάθε αγωνιστικής και οι ομάδες θα μπορούν να υπολογίζουν σε ένα έξτρα έσοδο στον προγραμματισμό που κάνουν.

Πηγή:dokari.gr

Στην Εθνική Παίδων ο Δημητρίου



Δύο φιλικούς αγώνες, με χαρακτήρα προπόνησης, θα δώσει η Εθνική Παίδων(ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994) με αντιπάλους τις ομάδες παίδων του Αρη και του ΠΑΟΚ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στις 13/4/2010 τον Αρη (η ώρα και το γήπεδο θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες) και στις 15/04/2010 (15:00) τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Μεσημβρίας.

Ανάμεσα στους παίκτες που κλήθηκαν είναι και ο Πατρινός ποδοσφαιριστής του Δαβουρλή Κ’ 92, Άγγελος Δημητρίου!

Αναλυτικά τα ονόματα: Αναστασόπουλος Ευάγγελος, Γιαννιτσάνης Νικόλαος, Μουζακίτης Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Χουτετσιώτης Ελευθέριος (Ολυμπιακός), Διβανές Πέτρος, Δημακάκος Κυριάκος, Σιώπης Εμμανουήλ, Κρητικός Νικόλαος, Παιδάκης Ιωάννης (Ολυμπιακός), Καντούτσης Αναστάσιος (Ατρόμητος Αθηνών), Μπουρσέλης Αντώνης (Εργοτέλης), Κωνσταντινίδης Δημήτριος (ΠΑΟΚ), Τσιλιανίδης Κοσμάς (Ηρακλής), Παπαδόπουλος Γεώργιος (Ηρακλής), Τσιμίκας Στέργιος (Νεάπολη), Σιμηχανίδης Μάρκος (Αλεξάνδρεια), Θεοδωρίδης Χαράλαμπος (Πανσερραϊκός), Ιωαννίδης Νικόλαος (Αρης Πλατανιάς), Βιόπουλος Πέτρος (Ροδόπη), Δημητρίου Αγγελος (Δαβουρλής), Τουλκερίδης Χρήστος (ΠΑΟΚ).

*photo:sportfmpatras.gr

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μέσι-Άρσεναλ σημειώσατε 1(άσο)


Ο εξτασιασμένος Μέσι,πήρε στις πλάτες του όλη την Μπαρτσελόνα,με 4 εκπληκτικά γκολ οδήγησε τους Μπλαουγκράνα στον ημιτελικό του CHAMPIONS LEAGUE.Αν και η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 18' με τον Μπέντνερ,ήρθε στο 21' ο δαίμονας της Αργεντινής(Μέσι)και έκανε το 1-1,από 'κει και μετά έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο,σημειώνοντας άλλα 3 γκολ.Τώρα πλέον η Μπαρτσελόνα θα βρει απέναντι της την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο (Ίντερ)για τα ημιτελικά του CHAMPIONS LEAGUE,όπου πέρασε νικηφόρα με 1-0 στην Ρωσία με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.

Επέστρεψε στα σαλόνια


Την επιστροφή της στα σαλόνια της Premiership μετά από ένα χρόνο απουσίας εξασφάλισε και μαθηματικά η Νιούκαστλ μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το ισόπαλο 0-0 της Νότιγχαμ απέναντι στην Κάρντιφ.

Οι «ανθρακωρύχοι» έφτασαν τους 89 βαθμούς και εξασφάλισαν και μαθηματικά ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στη μεγάλη κατηγορία. Το νικητήριο τέρμα "πέτυχε" ο Κέβιν Νόλαν στο 73΄ με γυριστό σουτ.

photo:sportfm.gr

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

«Σφραγίζει» την άνοδο στους Γαργαλιάνους


Ο Πανηλειακός επιστρέφει στη Γ’ Εθνική και αυτό θα συμβεί και επίσημα την Κυριακή του Θωμά στους Γαργαλιάνους, εκεί όπου οι Πυργιώτες θα αντιμετωπίσουν τον αδύναμο και ήδη υποβιβασμένο Τέλλο Άγρα.

Η πορεία του Πανηλειακού προς τη Γ’ Εθνική όμως δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης δουλειάς, που ξεκίνησε από τη διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι. Οι σωστές επιλογές παικτών και ο πλουραλισμός σ’ όλες τις θέσεις είναι άλλωστε το μεγάλο ατού το φετινού Πανηλειακού.

photo:mats.gr

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ταινία....ο "Ντιέγκο"!


Μετά τον αρχηγό της επανάστασης, Ερνέστο τσε Γκεβάρα, ο Μπενίσιο ντελ Τόρο ετοιμάζεται να ενσαρκώσει μια ακόμα μορφή της Αργεντινής.

Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία με θέμα τη ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, υποδυόμενος τον κορυφαίο κατά πολλούς ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Η ζωή του "Ντιεγκίτο" ήταν και είναι πολυτάραχη και σίγουρα θα προσελκύσει πολύ κόσμο στις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου. Ειδικά από τη στιγμή που τον ρόλο θα ενσαρκώσει ο Ντελ Τόρο, ένας ηθοποιός ο οποίος έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο και τις ικανότητές του.

φωτογραφία: i-live.gr

Α1 ΕΠΣΑ: Η “μάχη” της πεντάδας


Φουντώνει για τα καλά η μάχη της πεντάδαςστην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΑ, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Έξι ομάδες μάχονται για τρείς θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ, με την προϋπόθεση φυσικά ότι ο τρίτος της βαθμολογίας (Αίας) δεν θα έχει πάρει την διαφορά των έξι βαθμών που χρειάζεται για να πάρει την απευθείας άνοδο.


Μόνο με θαύμα το Πάτραι και ο Ωλενιακός δεν θα αγωνίζονται την νέα χρονιά στην Α' Κατηγορία. Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές αναμένεται να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο, καθώς οι ανταγωνίστριες ομάδες παίζουν μεταξύ τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων που «μάχονται» για είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου:

ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: 59 βαθμοί......., Θύελλα Σκιαδά (εντός), Θύελλα Αιγίου (εκτός), Θύελλα Αιγείρας (εντός), Αναγέννηση Ψαθοπύργου (εκτός), Δόξα Χαλανδρίτσας (εντός), Φαραϊκός (εκτός).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 54 βαθμοί......., Λιμνοχώρι (εκτός), ΑΟ Πάτραι 2008 (εντός), Πετεινοί (εκτός), Ωλενιακός (εντός), Θύελλα Σκιαδά (εκτός), Θύελλα Αιγίου (εντός)

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: 52 βαθμοί......., Πανιώνιος/Αχιλλέας (εντός), Φαραικός (εκτός), ΑΟ Πάτραι 2008 (εντός), ΑΠΟ Αρόης (εκτός), Πετεινοί (εντός), Αμπελόκηποι (εκτός)

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: 52 βαθμοί......., Αίας Πατρών (εκτός), Αστέρας Μιντιλογλίου (εκτός), Απόλλων Εγλυκάδας (εντός), Ολυμπιακός Π. (εκτός), Πανιώνιος/Αχιλλεάς (εντός), ΑΟ Πάτραι 2008 (εκτός)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ: 51 βαθμοί......., Πετεινοί (εκτός), Ωλενιακό (εντός), Θύελλα Σκιαδά (εκτός), Θύελλα Αιγίου (εντός), Θύελλα Αιγείρας (εντός), Αναγέννηση Ψαθοπύργου (εκτός)

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: 51 βαθμοί......, Απόλλων Εγλυκάδας (εντός), Ολυμπιακός Π. (εκτός), Πανιώνιος/Αχιλλέας (εντός), ΑΟ Πάτραι 2008 (εκτός), Λιμνοχώρι (εκτός), Ωλενιακός (εντός)

*φωτογραφία: Αποστόλη Νικολόπουλου

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ένα γκολ λιγότερο από τον Σισέ!


Κατ’ αρχήν, για να μην παρεξηγηθούμε, άλλο Σούπερ Λιγκ, άλλο Β’ και άλλο Γ’ Εθνική. Αν λάβουμε όμως σαν «σταθερό σημείο» το γεγονός ότι πρόκειται για τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα, τότε περνάει πιο εύκολα η παρακάτω διαπίστωση: Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ο 2ος σκόρερ των επαγγελματικών πρωταθλημάτων! Οποία τιμή και για την Παναχαϊκή και για τον ίδιο τον παίκτη. Οι αριθμοί αυτό δείχνουν.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ο 1ος σκόρερ με 22 γκολ, ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι ο 2ος με 21 γκολ και ο Ροζέριο του Ολυμπιακού Βόλου ο 3ος με 17 γκολ. Τα παιχνίδια σχεδόν ίδια. Στη Σούπερ Λιγκ έχουν γίνει 28 ματς, σε Β’ και Γ’ Εθνική 27 ματς. Και προσέξτε: Ο Κυβελίδης έχει σκοράρει μόνο «καθαρά» γκολ.

Ούτε πέναλτι, ούτε τίποτα… Και τα 21 γκολ που έχει βάλει είναι όλα πεντακάθαρα. Αν χτύπαγε και τα πέναλτι, τώρα θα ήταν πάνω από τον Σισέ. Σύγκριση φυσικά μεταξύ των δύο παικτών δεν μπορεί να γίνει. Ούτε αυτός είναι, άλλωστε, ο σκοπός του ρεπορτάζ. Θα ήταν παιδαριώδες. Σκοπός του ρεπορτάζ είναι να καταδείξει - και να θυμίσει – ότι η Παναχαϊκή έχει στις τάξεις της έναν χαρισματικό σκόρερ.

Γιατί μόνο ένας χαρισματικός σκόρερ θα είχε τόσο μεγάλη συχνότητα στο σκοράρισμα. Και με τόσους διαφορετικούς τρόπους: Με απ’ ευθείας φάουλ, με πλασέ, με σουτ από κοντά, με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής, με ανάποδα ψαλιδάκια, με κεφαλιές. Αν η Παναχαϊκή καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική, θα το χρωστάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Κυβελίδη.

πηγή: Πελοπόννησος